Je auto verkopen

Wil jij je auto makkelijk, snel en op een veilige manier verkopen? Schakel dan de hulp in van een vertrouwd bedrijf. Je kunt het natuurlijk ook zelf regelen. Maar al het adverteren, onderhandelen, administratie regelen en ophalen kost je veel tijd en gedoe. Zo ben je vaak veel tijd verloren aan kopers die niet eens serieus zijn. Wanneer je met een bedrijf in zee gaat, nemen zij al deze taken uit handen. Zo weet je zeker dat je auto op een goede plek terecht komt en de verkoop snel afgerond zal zijn.

De auto als populairste voertuig

In België alleen al rijden zes miljoen personenvoertuigen rond. Dat maakt de auto het populairste motorvoertuig van vele mensen. Wil jij je auto verkopen? Dat kan zeker! Tweedehands auto’s vallen nog altijd goed in de smaak. Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom je je wagen zou willen verkopen. Misschien vind je het tijd voor een gezonder en fitter leven en neem je voortaan de fiets naar je werk? Of is een tweede auto plotseling te veel van het goede omdat je bent verhuisd en alles nu veel meer in de buurt ligt? Verder kan het zijn dat je jezelf trakteert op een nieuw exemplaar of je hebt nog een oude schadewagen staan waar je graag vanaf wilt. Wanneer een bedrijf voor jou de bemiddeling doet, vinden zij vaak klanten die ook interesse hebben in schadeauto’s.

Adverteren kun je leren

Verkoop je je auto? Dan is het belangrijk om goede foto’s te gebruiken en de juiste informatie op te geven. Foto’s zijn erg belangrijk, omdat ze een veel beter beeld van je wagen geven. Een verkoopbedrijf kijkt graag met je mee of je over de juiste materialen beschikt. Zo weet jij zeker dat je auto goed op de website komt te staan en hopelijk snel een nieuwe eigenaar krijgt. Wanneer je als particulier aan de slag gaat, moet je vaak je auto verkopen voor een lagere prijs dan jij in gedachten had. Bij een professioneel bedrijf komt je auto advertentie terecht bij een groot publiek en kun je ingaan op het hoogste bod!

Schadeauto verkopen

Heb je een auto met schade en wil je je schadeauto verkopen op een snelle en zorgeloze manier? Of is het keuringsattest (bijna) verlopen? Voorkom alle rompslomp met het wegbrengen van je schadewagen en het risico op een eventuele boete wanneer het keuringsbewijs is verlopen. Meld eenvoudig je beschadigde auto aan en ontvang gegarandeerd binnen 24 uur een vrijblijvend bod. De uiteindelijke koper haalt je auto met schade op en betaalt je ter plaatse.

Geef een reactie